Nyheder

Siemens hjælper med at realisere digital transformation af procesindustrien
Slip tid: 2021-10-22 16:04:41  Hits: 28

• Fokus på at fusionere de fysiske og digitale verdener

• Industriel iot: Data-based algoritmer væsentligt forbedre effektiviteten af ​​fabrikken operationer

• Procesoptimering og modularisering ernøglen til en vellykket digital transformation

I den virtuelle begivenhed på ACHEMA Pulse online show, Siemens vil vise, hvordan du aktiverer industrivirksomheder til at opnå multi-path, bæredygtig udvikling gennem integration af den virkelige verden og den digitale verden. Procesindustrien står hastende og hurtigt-changing udfordringer. Især udbruddet af dennye krone sygdommen ændrede efterspørgsels- mønstre og globale forsyningskædernæsten overnight. Siemens Digital Enterprise Solutionsnå dette mål ved at integrere den virkelige verden med den digitale verden, leverer løsninger til simulering, virtuelle processer, fjernadgang og tilslutningsmuligheder, og leverer tjenester til digital transformation.

Focus på branchestandarder-specific løsninger

Eckard Eberle, administrerende direktør for procesautomation hos Siemens digitale industrier gruppe, sagde: ”ACHEMA Pulse Online Showcase er en glimrende mulighed for at drive customers'digital transformation og hjælp dem til bedre at forstå, hvordan man arbejder med Siemens. ”Vi vil være særlig opmærksomhed på den farmaceutiske og kemiske industri og ser frem til at dele vores ekspertise på disse områder.”

Winning kapløbet mod tiden er vigtigere endnogensinde for virksomheder i den farmaceutiske industri. Siemens er forpligtet til at hjælpe medicinalvirksomheder fremskynde deres produktionsprocesser gennem digitalisering og automatisering. For eksempel har BioNTech SE, en bioteknologisk virksomhed med hovedsæde i Mainz, Tyskland, været at konvertere eksisterende produktionsanlæg i Marburg at producere enny krone vaccine med hjælp fra Siemens på et rekordhøjt tempo.

I fremtiden, kunne digitale tvillinger stadig stigende grad anvendes i udvikling af vacciner. GlaxoSmithKline (GSK), en global lægemiddelvirksomhed, har allieret sig med digital ekspert Siemens og digital transformation leder Atos at bruge digitale tvillinger at digitalisere vaccine udvikling og produktionsprocesser. Som den første ansøgning forsøg, har GSK, Siemens og Atos udviklet digitale tvillinger for proof of concept, specielt til udvikling og fremstilling af adjuverende teknologi. Ved hjælp af mekaniske modeller og kunstig intelligens, har de tre selskaber udviklet en hybrid model til at simulere og overvåge processen.

Den største udfordring i den kemiske industri er, at planterne skal fungere sikkert og pålideligt. Siemens Digital Field Engineer er enny og innovativ koncept, der understøtter operatørerne til at digitalisere og automatisere deres arbejde i marken ved hjælp af state-af-de-art teknologier såsom augmented reality (AR) og virtual reality (VR). Denne tilgang gør det muligt for brugerne at digitalisere og papirløse proces procesindustrien fabrik arbejdsgang, og letter fjernadgang via elektroniske dokumenter, adgang til oplysninger, og intelligent enhed vejledning.

Som et specialprodukt for de kemiske og olie- og gasindustrien, Siemens tilbyder ikke kun Simotics XP serie eksplosion-proof motorer, men tilbyder også Simotics SD serien motorer til eksplosion-free miljø i Chemstar version.

Modularity ernøglen til let at mødenye krav

Systems skal være hurtig og skalerbar at imødekomme korte innovationscyklusser og for at imødekommenye produktporteføljer. Forudsætningen er en standardiseret på tværs-vendor interface til effektiv konfiguration, kommunikation, og integration af et modulært plante. Denne type interface er defineret i MTP modul type pakke. Protokollen definerer informationsteknologi del af en proces model eller fabrikken del for at sikre, at den let kan integreres i en integreret automationsløsning, såsom web-based proces kontrolsystem Simaticneo PCS. Disse moduler kan samles til en hel proces fornem overvågning. På ACHEMA Pulse show, et eksempel på samarbejde mellem Siemens og Merck&Co. (Merck) vil vise, hvordan MTP-based modulære produktionsanlæg kan minimere maskinkonstruktion og understøtte hurtig og universel proces tilpasning.

Innovative IIOT løsning til hurtigere dataoverførsel og pålidelig dataopsamling

”Som en del af den digitale transformation, der er enny trend i processen industri og vi kører det med avancerede løsninger og innovation,”forklarer Eberle. ”Vi synes 5G er en af ​​de vigtigste teknologier i den industrielle tingenes internet miljø. Med denne teknologi kan vi flytte data hurtigt og pålideligt til Where vi har brug for det i løbet af et stærkt kommunikationsnetværk, hvilket gør produktionsanlæg mere fleksibel, selvstændig og effektiv.”SCALANCE Mum856-1 er Siemens'first industriel 5G routeren.

Med sin trådløse forbindelse, den kraftfulde SITRANS MS200 sensorer indgår hardware grundlag for indsamling af vibrations- og temperaturdata til mekaniske systemkomponenter. Via en Bluetooth-forbindelse, sendes data til SITRANS CC220 industriel gateway, Where det er krypteret og overføres derefter derfra til skyen. SITRANS SCM IQ system har den funktion i anomalisøgning baseret på machine learning. Alle sensor værdier kan overvåges kontinuerligt og analyseret, og kan hurtigt opdages enhver afvigelse fra den forventede driftstilstand.

Tidligere: Analyse på trådfræsning af NC ...

Næste: Medicinsk Enhedsmarked til at vok...