Nyheder

Analyse på trådfræsning af NC Fræsemaskine
Slip tid: 2021-10-22 15:49:07  Hits: 13

Før udseendet afnumerisk styring værktøjsmaskiner, tråd forarbejdning primært afhænger af fælles værktøjsmaskiner, men ved hjælp af fælles værktøjsmaskiner til proces tråd har lav effektivitet og lav præcision, og behandlingen kvalitet ikke kan opfylde kundens krav. Brugen af ​​NC fræsning tråd forarbejdning, ikke blot forbedre behandlingen effektivitet, forarbejdningnøjagtighed og forarbejdning kvalitet, men også kan præcist styre tråden størrelse, øge levetiden af ​​gevindet.

1. Typer af tråd teknologi i NC bearbejdningscenter

1.1 tråd fræsning metode

Der er mange forarbejdningsmetoder af skruegevind. NC Machining Center kan anvende metoden med direkte formaling til at behandle skruegevind. Denne metode til behandling af skruegevind er forholdsvis enkel og kan behandle skruegevindet med større kompleksitet, derfor er denne form for tråd forarbejdningsmetode udbredte, og dens oparbejdningsfordele er også meget indlysende. Fræsning tråd forarbejdning har karakter af høj præcision og høj effektivitet. Gevindfræsning metode kan bruge den samme fræser til proces venstre-handed og højre-handed tråde, som er praktisk og effektivt.

1.2 tap proces

I Foruden fræsemetode Tryk forarbejdningsmetode er også almindeligt anvendt i dag. Denne behandling metode anvendes generelt i tråd forarbejdning med mindre diameter på grund af mindre bearbejdning indsats. Denne form for hanen er meget udbredt i tråd forarbejdning, men for at sikre præcisionen af ​​denne behandlingsmetode er detnødvendigt at matche bordiameter ifølge borehullet. For at reducere mængden af ​​arbejde i slutningen af ​​-stage tråd forarbejdning, bør det sikres, at størrelsen af ​​tråden bund hul, kan sikres ikke kun størrelsen af ​​tråd forarbejdning, men også slid på hanen kan reduceres til en vis grad.

2. Hovedpunkter i Tråd Processing Technology af NC bearbejdningscenter

I processen med tråd forarbejdning, NC fræsning er den vigtigste og den mest udbredte metode til tråd forarbejdning. For at forbedre bearbejdningnøjagtigheden og kvaliteten af ​​tråd, er detnødvendigt at forstå den arbejder strømmen af ​​skæreværktøjet i tråd formaling, for at sikre pålideligheden og gennemførlighed af programmeringen ordning, og at være opmærksom på sekvensen af ​​anvendelse skæringen værktøj, undgå unødig præcision fejl og afvigelser i tråd forarbejdning. Den vigtigste del af tråden behandlingen er behandlingen af ​​den første tråd. I processen med at behandle det første gevind, er detnødvendigt at styre helix for at sikre, at det forarbejdede tråden og banen opfylder kravene i forarbejdning præcision. Efter den første tråd er behandlet, skal det måles i tid. Hvis der ernogen bearbejdning fejl, skal det justeres med det samme. I denne proces, er tråden og banennormalt påvises ved fremgangsmåden i omvendt tilbagetrækningsnål cutter og stål lineal inspektion. Mængden af ​​ryggen værktøj er også et centralt indhold i tråd forarbejdning. Behandlingen personale kan få reel-time data igennemnøjagtig måling af banen og justere det til at opfylde kravet om bearbejdning præcision.

Compared med andre bearbejdningsmetoder, den kraft af tråden fræsning metode er mindre, så fænomenet afskære sjældent fundet sted. Selv hvis værktøjet er beskadiget på grund af fejloperation, er det let at løse og håndtag. I processen med hanen bearbejdning, på grund af den kontinuerlige bearbejdning og den store kraft, er det vanskeligt at udtømme skærende debris, som fører til de alvorlige slid af hanen.

3. Anvendelser af tråd fræsning

(1) til tråden med lavere hårdhed, større vareparti samt mindre diameter tråd, er hanen forarbejdningsmetode sædvanligvis anvendes til at behandle tråden, den vigtigste årsag er, at behandlingen metode kan spare behandlingen omkostninger og reducere udgifterne til virksomheden. For tråden med større længde, er hanen bearbejdning metode sædvanligvis vedtaget, fordi det er vanskeligt at realisere bearbejdning af længere tråd i fræsning, mens fræsning fremgangsmåde er egnet til tråden med større diameter og kortere længde.

(2) ved brug af TAP fremgangsmåde til oparbejdning tråden, hele tråd vil være i kontakt med hanen på grund af den påførte kraft everywhere ;, så høj-power udstyr sædvanligvis anvendes ved brug af tryk for at behandle tråden, og kraften påført i formalingsprocessen af ​​tråden er lille, hvorfor anvendelse af ordinære værktøjsmaskiner kan afsluttes behandlingen.

(3) til tynde-walled dele, dele med større dimensioner eller gevindskårne dele med mere komplekse huller, er tråd fræsning generelt anvendt, fordi de styrker og deformation er mindre, og kan være så tæt som muligt på bunden af ​​gevindet. Bunden af ​​keglen-shaped tråd generelt ikke anvendes formaling forarbejdningsmetoder, fordi denne fremgangsmåde til behandlingen er ikke praktisk for fræsning tråd bund.

(4) de gevinddele af generelle materialer kan bearbejdes ved hane eller formaling, men gevinddele af specielle materialer ernormalt bearbejdes ved fræsning, den vigtigste årsag er, at den hårde legering af tråd fræseværktøj materiale har høj hårdhed, der kan undgå ødelæggelse af værktøjet i processen med bearbejdning, og værktøjet har mindre kontakt med tråden, så det er ikke let at beskadige gevindet, tråden fræseren kan ikke kontakt med chippen af ​​emnet og årsagen fænomenet viskositet, som kan garantere tråden præcision i færd med bearbejdningen.




Tidligere: Anvendelse af femaksefræsningsst...

Næste: Siemens hjælper med at realisere...